Menu

Recursos gràfics Halloween

Recursos gràfics Halloween

S’acosta Halloween i és probable que ens surtin projectes relacionats amb aquesta temàtica, és per aquest motiu que aprofitem per fer aquesta selecció de diferents recursos o pàgines que us poden ajudar a inspirar-vos o bé utilitzar alguns dels seus recursos o tutorials.

També hem pensat, que estaria bé facilitar-vos enllaços de tipografies terrorífiques que les podeu fer servir. Tot el que us ensenyem és gratuït però sobretot teniu present les llicències!

🙂

Esperem que us siguin d’ajuda!
 

freepik

Freepik

Freepik és un cercador de recursos gràfics que rastreja contingut gratuït a internet. Localitza: imatges d’alta qualitat, vectors, icones, il·lustracions i PSD. Encara que per experiència pròpia el fort de Freepik són els vectors.

Us convido a que li feu un cop d’ull ja que hi ha infinitat de recursos que us poden ser de gran ajuda!
 
 

shlop-tipo

Tipografia Shlop

 
headhunter-fuente

Tipografia Headhunter
 

midnight-tipo

Tipografia Midnight
 

mr-monster-font

Tipografia Mr.Monster

Share Button

Leave a reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Ús de cookies

Aquesta pàgina web utilitza cookies perquè vostè tingui la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació política de cookies, punxi l'enllaç per a major informació.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies