Menu

Inspira’t amb una selecció de portfolis creatius

Inspira't amb una selecció de portfolis creatius

Marc Anton Dahmen

 

 

 

Per a un dissenyador, la seva eina més potent per obtenir projectes és el seu portfoli. Cada vegada és més comú que abans d’una entrevista, ens demanin algun link de la nostra web o blog perquè l’empresa es faci una idea de quins són els nostres punts forts com a dissenyadors.
En aquest post us ensenyaré alguns exemples de portfolis online escollits al meu criteri  (en podeu veure més al link de la part inferior); espero que us serveixin d’inspiració i que us ajudin en el moment de carregar els vostres treballs de manera online.

Marc Anton Damen

Marc Anton Dahmen

Deep

Deep Design Agency London   Brand   Creative Design Agency   Digital Design Agency

13 Creative

13 Creative    Portfolio of Selected Works

Podeu veure més exemples a: 50 Beautiful And Creative Portfolio Designs | Smashing Magazine.

 

Share Button

Leave a reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Ús de cookies

Aquesta pàgina web utilitza cookies perquè vostè tingui la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació política de cookies, punxi l'enllaç per a major informació.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies