Menu

Tipografia Helvetica

Tipografia Helvetica

La tipografia Helvetica és una de les fonts més reconegudes del món. La seva importància en el món del disseny s’ha mantingut al cap d’amunt durat tots aquests anys, sent avui en dia una de les famílies tipogràfiques més utilitzades en la creació de tot tipus de projectes gràfics.

Helvetica és un tipus de lletra diferent, elegant i professional, amb multitud de variants i perdurable en el temps, sent la tipografia escollida per moltes firmes grans per a representar el nom de la seva marca. A continuació, us ensenyem alguns exemples bastant coneguts i que són excel·lents logotips creats amb la font Helvetica.

 

1. Jeep

2. Staples

3.Post-it

4. Scotch

5. Skype

 

vía  40 Excellent Logos Created with Helvetica

Share Button

Leave a reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Ús de cookies

Aquesta pàgina web utilitza cookies perquè vostè tingui la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació política de cookies, punxi l'enllaç per a major informació.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies