Menu

5 Recursos gratuïts per a dissenyadors gràfics (I)

5 Recursos gratuïts per a dissenyadors gràfics  (I)

Primera recopilació de Lío creativo de recursos gratis que existeixen a internet per a dissenyadors gràfics i també per a tots aquells que els necessitin en un moment puntual. N’anirem compartint alguns, espero que us siguin de gran ajuda! 

 

UNSPLASH-liocreativo-resources

www.unsplash.com

Unsplash és un directori d’ internet que té una fantàstica selecció de fotografies amb alta resolució. Prioritzen la qualitat i no la quantitat, per això no tenen un gran nombre d’imatges. El seu compromís és el d’incorporar cada 10 dies 10 fotografies noves.
La seva descàrrega i ús és totalment gratuït sota llicència   Creative Commons CCO.

 

 

 

LOST-TYPE-resources-lio-creativo

www.losttype.com

Lost type és un dels meus llocs preferits de tipografies, té un model “Pay-What-You-Want Type foundry” o que és el mateix “paga el què vulguis”. L’usuari pot descarregar-se pel preu que vulgui o fins i tot pot no pagar res. Encara que s’hauria de tenir present que el 100% del que es paga per la tipografia va directament al seu dissenyador, ja que no existeixen intermediaris.
Fundada per Riley Cran and Tyler Galpin en 2011, té avui en dia 52 tipografies de dissenyadors de tot el món. Tenim l’exemple de la tipografia BLANCH creada per Atipus, un estudi de disseny gràfic de Barcelona.

 

Font-Squirrel-resources-lio-creativo

www.fontsquirrel.com

Fonts squirrel també es una altra opció sí el que necessitem són fonts gratuïtes, aquesta classifica les fonts per categories. A més a més, podem realitzar un test de la font, de manera que podem provar-les abans de descarregar-les i veure si realment és el què busquem.
Totes elles són fonts 100% lliures de llicència per a ús comercial.

 

 

 

FREEBIESBUG-resources-lio-creativo

 

www.freebiesbug.com

Freebiesbug és una pàgina web on podem trobar tot tipus de recursos, des d’icones a fonts, plantilles de wordpress, fons, textures… Molt completa! 

 

PIXEDEN-resources-lio-creativo

www.pixeden.com

Pixeden  és una pàgina web de recursos gràfics similar a l’anterior. La diferència més destacable és que molts recursos són de pagament, però existeix una selecció gratuïta amb recursos de molta qualitat. És molt intuïtiva per tant facilita trobar les coses més fàcilment.

 

Existeixen infinitat de pàgines de recursos,  espero que us hagin agradat! A sota podeu comentar-nos quins recursos creieu més interessants o més útils, i així, en futurs posts podem aprofundir i parlar de diferents pàgines d’un mateix tipus de recursos.

Share Button

Leave a reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Ús de cookies

Aquesta pàgina web utilitza cookies perquè vostè tingui la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació política de cookies, punxi l'enllaç per a major informació.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies