Menu

5 bancs d’imatges gratuïtes

5 bancs d'imatges gratuïtes

Us deixem un llistat de 5 pàgines d’interès per trobar imatges de qualitat gratuïtes. Has d’estar molt atent, ja que tot i ser gratuïtes això no significa que les puguis utilitzar com vulguis. Algunes tindran restriccions de llicència (pot ser que no les puguis fer servir amb finalitats comercials) i d’altres que et demanin que mencionis a l’autor.

picjumbo fotoPicjumbo  Crèdit de la Foto: Viktor Hanacek

 

UNSPLASH-liocreativo-resourcesUnsplash  Crèdit de la Foto: Simon Pape / Unsplash / CCO

 

 

photo-pinPhoto Pin

foter-imagenesFoter Crèdit de la foto: lanuiop / Foter / CC BY-NC-SA

 

sxcstock.xchng 

 

 

 

Share Button

Leave a reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Ús de cookies

Aquesta pàgina web utilitza cookies perquè vostè tingui la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació política de cookies, punxi l'enllaç per a major informació.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies