Menu

Dolços dissenys

Dolços dissenys

Per als amants de la xocolata o els llamins i a més a més adictes al disseny, aquest post us agradarà i molt! Us ensenyarem adaptacions d’eines de disseny o tipografies realitzades amb xocolata, llamins… Una combinació molt dolça i a la vegada que crida molt l’atenció!

 

CHOCTONE: Pantonera de xocolata. Per veure  la serie completa ho podeu fer a la web del seu creador Cazapix: Ramses Post-production Aurélio.

choctone-detalle

 

TARTAS PANTONE: Emilie De Griottes és la creadora d’aquets postres en forma de paleta de Pantone, realitzats per la  revista culinaria francesa Fricote. Griottes fa servir fruites variades, fruites del bosc i caramels per crear els colors.

pantone-postre

 

 

HELVETICANDY: Tipografia creada amb més 200 peces de llamins que tenen com a base la font Helvetica. Està disponible i es gratuita. Per poder descarregàr-te-la, el seu creador, Samuel Carter Mensah, demana a canvi un Tweet d’agraïment o comentari al seu Facebook.

Per descarregar Helveticandy, ho podeu fer des de la seva  web  o bé en el següent enllaç directe: Helvetica candy : Es descarregarà un document en photoshop amb les diferents lletres per capes i podreu fer propostes com la que veieu a la imatge amb el nostre nom.

lio-helvetica-candy-version

 

 

LLETRES DE GELATINA: M-inspira, estudi de disseny valencià format per Lucía Rallo i Aranxa Esteve, va crear aquestes lletres amb gelatina. La idea va sorgir arrel de voler renovar les portades de la seva web.  Què us sembla? Cridanera i deliciosa proposta, oi?

m-inspira-gelatina

 

 

CUPCAKE ANATOMY: Si no teniu molt clar de que està fet un cupcake, mireu-vos aquesta fantàstica infografia. Creada per Allen Hemberger

anatomy-of-cupcke

 

 

CIOCCOLATO PASTRY BOUTIQUE: Darrere del Branding i l’interiorisme de Cioccolato, boutique de reposteria especialitzada en el disseny de postres personalitzats per events, està  l’estudi SAVVY  (Mèxic). Ens ha cridat molt l’atenció el disseny dels mostradors amb taques de xocolata cobrint tota la cantonada! Per veure tot el projecte: cioccolato. 

savvy-studio-cioccolato

Share Button

Leave a reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Ús de cookies

Aquesta pàgina web utilitza cookies perquè vostè tingui la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació política de cookies, punxi l'enllaç per a major informació.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies